Kaanepilt: Kristina Tort

Septembrikuu kaanepildi autor on Kristina Tort.

Tere! Kuidas sul suvi läks?

Suvi läks minu jaoks liiga kiirelt. Aga sellegipoolest jõudsin pere ja sõpradega mööda Eestit ja natuke ka mujal ringi trallida. Käisin näiteks Lätis, minu jaoks uues piirkonnas. Külastasin selliseid linnu nagu Ventspils ja Kuldiga, viimane meenutab meie Haapsalut ja meeldis mulle eriti.

Millised tööd ja tegemised sul praegu pooleli on?

Kohe-kohe on trükki minemas minu illustreeritud ja kujundatud raamat „Literally Estonian“. See on mõeldud inglise keelt kõnelejale, keda huvitavad, kas eesti keel ja kultuur või illustratsioon ning raamatud üldiselt või siis kõik eelnev! Raamatu looja Karel Polt tutvustab lugejatele Eesti asukohta maailmas, eesti keele omapära, meie kombeid ja traditsioone, ja seda kõike lõbusal moel.

Milline kuu on sinu jaoks september?

September on minu jaoks alati tähistanud uue aasta algust. See tähendab, et enam ei saa laiselda, vaid peab ennast kokku võtma ja tööle hakkama. 🙂

Kuna mul on kodus kaks koolilast, on ka nende pärast september alati eriline.